Heb je vragen?
Mail ons op INFO@LEKKEROMTEGEVEN.NL of bel naar 0180 23 97 70

GRATIS VERZENDING VANAF 50 EURO!

WIJ CREËREN. WIJ VERBINDEN. WIJ MAKEN BLIJ.

WAAROM DOEN WIJ WAT WIJ DOEN?

Wij houden van oprechte interesse, verbinden, goede gesprekken en het leven in al zijn facetten. Zowel de blije als de verdrietige kant. Onze gesprekken zijn bij voorkeur niet oppervlakkig, maar hebben verdieping. Ze gaan ergens over en zorgen voor verbinding. Dat krijg je door aandacht aan elkaar te geven. De tijd te nemen voor elkaar. Samen plezier te maken. Door te luisteren. Er voor elkaar te zijn als het nodig is. Soms zijn woorden genoeg. Soms maakt het juiste kadootje het helemaal af. En juist dát kadootje verbindt mensen met een beperking weer met de arbeidsmarkt. En dat is de reden dat zij al onze producten voorzien van een gouden randje.

Dat is waarom wij doen wat we doen.ONS TEAM


RIANNE

verkoop en klantenservice

De oudste van het stel. En zus van Marjan. Getrouwd met Roel en heeft 3 kinderen. Dat ze bij ons werkt is best bijzonder, want ze houdt meer van groente dan van koekjes. Daarom is de Panino (met stukjes tomaat) van het Borrelbrood haar favoriet. Waar ze blij van wordt is zorgen dat de producten op tijd verstuurd worden en de klanten tevreden zijn.


MIRJAM

productie en fotografie

De regelaar van het stel én de fotograaf van de prachtige foto’s op deze website. Bijna getrouwd met Bjørn en moeder van twee dochters. De Bitterkoekjes van Tante Beppie zijn haar favoriet. Deze heerlijke cake doet haar denken aan haar oma. Waar vroeger iedere zondag de koektrommel open ging met bitterkoekjes en een korstje brood (om de bitterkoekjes vers te houden ). Mirjam wordt blij van een gestroomlijnd proces en het maken van mooie foto’s.


MARJAN

productontwikkeling

De bedenker van Andere Koek en het creatieve brein achter de producten. Zusje van Rianne. Getrouwd met Dennis en één dochter. Houdt van lekker eten en gezelligheid. Daarom is de kruidkoek van Tante Klaartje haar favoriet. Waar ze blij van wordt is nieuwe producten bedenken en zorgen dat de producten net iets extra’s hebben.


ROBIN

design en website

Onze onmisbare kracht om de ideeën te vertalen in grafische programma’s. Begonnen als stagiair en gezellig blijven plakken. Ze is gek op lekker eten met familie en vrienden. Daarom bakt ze graag de verschillende borrelbroden en maakt een dip van de kruiden als de BBQ aangaat. Ze wordt blij van het meedenken met de designs en het ontwerpen van de website.